Новини

Чемпіонат Європи зі спортивного радіоорієнтування!

ЮляВ Х чемпіонаті Європи зі спортивного радіоорієнтування, який відбувся в жовтні ц. р. в мальовничому місті Замосць (Польща), приймала участь і збірна команда України. «Костяк» збірної команди складався з вихованців та тренерів Київської міської дитячо-юнацької спортивної щколи «Віраж», які є членами міської організації ТСО України.

Змагання проходили в особистій та командній першостях. Наші збірники були представлені, як жінками: Фурса Олена, Плохенко Вікторія, Костенко Вікторія, Кононенко Анастасія та Замятіна Вікторія, які в командному заліку зайняли перше місце, так і чоловіками: Давиденко Юрій та Веліканов Євген, які також здобули золоту та срібну медалі.

hgЧетверо юніорок: Іщенко Анастасія, Панчук Марія, Кобець Юлія і Зінчук Ірина додали до загальної скарбнички збірної України кілька комплектів медалей. А Кобець Юлія стала ще й абсолютною чемпіонкою Європи в особистому та командному заліках.

Пройшли випробовування на міцність і юнаки, які виступали в категорії юніори: Генін Лев, Голубничий Сергій, Таровський Богдан та Карпович Федір, останній в особистому заліку став золотим та срібним призером чемпіонату, а в командному заліку вони посіли друге місце. Успішно виступили і наші прославлені ветерани — Пархоменко В’ячеслав, Іванчихін Микола, Барановський Віктор.

КомандаЗагалом з чемпіонату Європи наші спортсмени привезли 22 золотих, 16 срібних та одну бронзову медалі.

Тренери впевнені, що виступ наших київських спортсменів був вдалим!!!

Заслужений

тренер України Н. Л. Веліканова