Новини

Готовність № 1

стрельба

11 лютого 2015 року на базі військової кафедри Національного університету біоресурсів та природокористування України пройде ІІ-й етап тестових змагань–випробувань з вогневої підготовки (кульова стрільба з малокаліберної гвинтівки) за програмою Всеукраїнської спартакіади з військового багатоборства серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва.

На засіданні Оргкомітету, що відбувся напередодні, до участі у змаганнях заявки подали 12 збірних команд: 10 районів міста Києва та команди від професійно-технічних навчальних закладів та команда Київського військового ліцею ім. І. Богуна.

Багато команд, не гаючи часу, активно проводять підготовку до цього важливого заходу тренуючись в стрілецьких тирах міста Києва.

Так, 2 лютого ц. р. в стрілецькому тирі «ІБІС», під керівництвом досвідченого тренера та голови спортивно-стрілецького клубу Київської міської організації Товариства сприяння обороні України Віткова В. Ф., тренувальні стрільби з малокаліберної гвинтівки провела збірна команда школярів з Оболонського району. Показавши хороші результати, юнаки дуже сподіваються, що головний кубок кращих стрільців міста Києва, поїде на Оболонь.

Інструктор з неолімпійських

та технічних видів спорту С. Соловей