Новини

Готуємо справжніх патріотів України

Свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника України, Українського козацтва, воїнів УПА, які припадають на 14 жовтня, — найважливіші свята нашого народу. Їх широко відзначили в первинних організаціях Святошинського районного у м. Києві Товариства сприяння обороні України.

До цих визначних дат в Святошинському районі міста Києва відбулися ряд військово-патріотичних та спортивно-масових заходів, серед яких і військово – спортивні змагання “Джура”.

Для участі у цьому важливому заході подали заявки десять команд: “Десантник” (старша група), “Десантник” (молодша група), ліцей ЕКО №198, ЗНЗ №288, №297, №223, № 50, № 206, СШ № 131, № 289 (Дарницький р –н).

Тож , 12 жовтня 2015 року підготовлена та мабуть одна з найкращих баз з військово-патріотичного виховання м. Києва, база Центру “Десантник” (що, за адресою, Л. Курбаса 12-Г), прийняла у себе вищезазначені змагання.

Відкрив заходи голова районного Товариства Гурський С.Ф., який щиро привітав присутніх зі Святами та побажав бути справжніми патріотами України і завжди бути готовими вміти захистити її суверенітет, свободу і територіальну незалежність.

Перед присутніми показово виступили майстри бойової кваліфікації, які провели майстер — клас з військового рукопашного бою.

Змагання складалися з наступних етапів: стройова підготовка, підтягування на перекладині, віджимання від лави, вогнева підготовка, смуга перешкод, вікторина знавців історії — відун, бій за курінь, медична допомога та перетягування канату. Вони пройшли цікаво і викликали не раз схвальні оплески глядачів.

Переможці були нагороджені грамотами та дипломами районного Товариства сприяння обороні України, управління освіти, молоді та спорту Святошинської районної у м. Києві державної адміністрації, Центру “Десантник”, а також іншими громадськими організаціями.

І місце – ЗНЗ №288;
ІІ місце – ЗНЗ № 223;
ІІІ місце – СШ № 289 ( Дарницький район).

Голова
Святошинської РО ТСО м. Києва С. Ф. Гурський