ГоловнеНовини

Результат спільної роботи!

Підходить до завершення 2015 рік, надзвичайно складний для нашої держави в усіх напрямках. Київська міська організація Товариства сприяння обороні України теж підводить підсумки своєї річної діяльності.

Робота, яка проходила і проходить інколи в екстремальних та непередбачуваних умовах все ж дає свої позитивні результати.

Якщо говорити про основні здобутки року Товариства, це – більш тісніша співпраця з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) до структури якого входять управління освіти і науки, управління молоді та спорту та управління професійно-технічної освіти, підписаний договір про співпрацю з Київським міським відділенням Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, а також з новими партнерами в особі громадських організацій та галузевих профспілок міста Києва.

Продовжує свою роботу Координаційний центр, що створений при Київській міській організації Товариства сприяння обороні України.

Місцем проведення останньої в цьому році наради — «круглого столу» Центру було підведення підсумків роботи, а також нагородження учасників-киян, призерів Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді слугувала зала засідань Київської міської державної адміністрації.

Нарада пройшла на високому рівні, в діловій обстановці та обговорення планів на 2016 рік, було запропоновано багато нових ідей, проектів та формату проведення заходів.

Юнаки та їх тренери, які посіли на всеукраїнських змаганнях почесне друге місце, були нагороджені подяками Київського міського Голови, та подяками, грошовими преміями, знаками Київської міської організації Товариства сприяння обороні України.

Особливо приємно відзначити, що усі юнаки отримали посвідчення членів Київської міської організації Товариства сприяння обороні України.

Помічник Голови С. Соловей