ГоловнеНовини

В рамках проведення місячника військово-патріотичної роботи присвяченого Дню захисника України

30 вересня 2015 року в спортивно-технічному центрі «Відродження» Шевченківської районної ТСО міста Києва пройшли змагання з кульової стрільби з малокаліберної гвинтівки, що входять до програми проведення І-ї Київської міської Спартакіади Товариства сприяння обороні України.

Незважаючи на робочу зайнятість працівників міського Товариства, в змаганнях взяли участь 15 команд, до їх складу входили, як чоловіки так і жінки.
Завдяки чіткій та професійній роботі головної суддівської колегії змагання відбулись на високому рівні, а результати своєї стрільби учасники знали через півгодини після закінчення.

Зазначаємо, що постріли наших «снайперів» були дуже влучними, про що свідчить щільність результатів спортсменів.

В командному заліку, з результатом 160 очок, третє місце посіла команда Шевченківської районної організації, друге місце, з результатом 168 очок, за Київським міським автомотоклубом і переможцем змагань стали господарі змагань, Шевченківський спортивно-технічний центр «Відродження», результат — 172 очки.

Особистий залік призерів змагань, серед чоловіків:

1 місце – Пелюшкович Володимир – 89 очок;
2 місце – Романенко Леонід – 85 очок;
3 місце – Шевеля Олег – 83 очки.

Особистий залік призерів змагань, серед жінок:

1 місце – Дацюк Лілія – 88 очок;
2 місце – Шевеля Аліна – 85 очок;
3 місце – Змисля Ірина – 83 очки.

Підведення підсумків змагань Спартакіади, яка проходила в рамках проведення місячника військово-патріотичної роботи присвяченого Дню захисника України, відбудеться 23 жовтня 2015 року.

Помічник Голови С. Соловей