ГоловнеНовини

Завдання номер один

З метою забезпечення системної взаємодії державних органів з громадськістю у питаннях, пов’язаних із національно-патріотичним вихованням дітей та молоді на прикладах героїчної боротьби Українського народу за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, відстоювання демократичного вибору України, консолідації дій державних органів, громадських об’єднань патріотичного спрямування щодо проведення відповідної роботи у дитячому та молодіжному середовищі – це основні тези з Указу Президента України «Про заходи щодо поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді».

Як один з елементів виконання зазначеного Указу є дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл»(«Джура»), що впроваджує в організацію навчально-виховного процесу школярів ідеї патріотизму, духовності, виховання національної свідомості та любові до рідної землі.

Згідно Умов проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в травні місяці на базі еколого-природничого ліцею № 116 Голосіївського району м. Києва та Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся ІІ-етап змагань, в якому взяли участь 10 районів м. Києва.

Змагання пройшли в 9-ти видах: «Стрільба», «Стройова підготовка», «Козацька смуга перешкод», «Відун», «Перетягування канату», «Ватра», «Добре діло», «Рятівник» та «Таборування».

За результатами були визначені переможець та призери, ними стали, відповідно: рій «Соколи» — Святошинський район — 3 місце; рій «Дарницькі воли» — Дарницький район – 2 місце; рій «Подільський булат» — Подільський район – 1 місце.

Після закінчення напружених спортивних баталій Голова Київської міської організації Товариства сприяння обороні України Ніколаєнко О. М. нагородила призерів-учасників медалями, а командними нагородами стали дипломи та кубки від міського Товариства.

Підводячи риску під проведеними змаганнями, Ольга Миколаївна привітала всіх учасників з успіхом, побажала і надалі бути патріотами та надійними захисниками нашої держави!

Помічник Голови

з військово-патріотичного виховання

та спортивно-масової роботи С. Соловей