ГоловнеНовини

Змагаються автомоделісти

ТСОУ

Згідно календарного Плану спортивних заходів ЦК ТСО України на 2015 рік в кінці травня та початку літа відбулись два етапи змагань з автомодельного спорту: кубок України з радіокерованих моделей (клас шосейних перегонів, ІІІ-ранг), зазначені змагання спочатку пройшли в м. Хмельницькому.
Після трьох днів змагань команда міста Києва, яка повністю була представлена вихованцями Київського міського спортивно-технічного клубу ТСО України, посіла 2 загально-командне місце, поступившись переможцям лише 1 очком.

Призерами змагань стали: Петро Мельник — 2 перших місця; Павло Мельник — 1 друге місце; Віктор Качур – 1 третє місце.
В м. Миколаєві відбувся ІІ етап Кубку України в класі «БАГІ» (ІІІ-ранг), вже цього разу наші члени ТСО України загальнокомандну першість нікому не віддали, фінішувавши з великим відривом від другої команди з Одеської області.

Здобуток в особистому заліку виявився більш врожайним за попередні змагання, відповідно: 4 – перших місця (Віталій Костенко, Петро Мельник і двічі Дмитро Чуб); 3 — других місць (Петро Мельник. Павло Мельник та Володимир Федоренко); 3 – третіх місць (Павло Мошков, Віталій Костенко, Андрій Монахов).

ТАК ТРИМАТИ!

Помічник
Голови КМО ТСОУ С. Соловей