ГоловнеНовиниСуспільство

День в Українській Армії!

армия Украины

армия УкраиныРобота Київського міського Товариства сприяння обороні України на сьогоднішній день побудована на реальні та практичні кроки діяльності. Зважаючи, що одним із основних напрямків статутної діяльності є військово-патріотичне виховання населення, постійно іде пошук нових форм роботи та партнерів, а головне патріотів України.

Проводячи відповідну роботу, життя підказує нам, що на сьогодні потребує держава, а це в першу чергу підготовленість населення до збройного протистояння з російським агресором.

Тож Київською міською організацією спільно з управлінням професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та військовою частиною В-0131 започаткований проект з військово-патріотичного виховання молоді «День в Українській Армії».

Цей проект дасть можливість нашим учням та студентам випробувати себе у практичних заняттях на базі військової частини, згідно програми занять, там буде де проявити себе та зрозуміти в якому стані молодь, і чи готові вони до серйозних випробувань.

Програма включає проведення занять з військово-медичної, військово-інженерної, військово-технічної, фізичної та вогневої підготовки.

А обід та спілкування з нашими воїнами-побратимами, які побували в зоні АТО надасть можливість відчути справжню та непереможну силу Українського захисника, адже ми захищаємо власний дім та свою родину!

Заступник Голови С. Соловей