ГоловнеНовини

Привітання на день державного прапора України!

ТСОУ

Шановні колеги!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора України!

Щороку напередодні Дня незалежності ми вшановуємо одну із головних національних святинь — Державний Прапор України.

Державний Прапор України є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Під ним ми будуємо країну, засновану на демократичних цінностях, досягаємо суспільних, мистецьких і спортивних звершень, перемагаємо на міжнародних конкурсах та змаганнях. Мить, коли піднімається Державний Прапор України, — це момент піднесення, який сповнює серця гордістю.

Синьо-жовтий прапор є тим об’єднуючим символом, що незалежно від національності, мови спілкування, віри чи конфесії гуртує нас в одне ціле — Український народ.

Наш прапор — не просто один з найважливіших державних символів України, але і символ нового — демократичного — етапу її розвитку, символом прагнення до свободи і процвітання.

День українського прапора — свято справжніх патріотів, усіх, хто усвідомлює свою відповідальність за власну країну, пишається її історією, чесно трудиться в ім’я майбутнього України.

Нехай наш прапор завжди гордо майорить над Україною та буде надійним оберегом у всіх наших справах та помислах!

У цей святковий день бажаємо вам, щастя, благополучного життя, міцного здоров’я, успіхів, натхнення, творчих здобутків та усяких гараздів на благо нашої рідної неньки – України!

Колектив Київської міської організації ТСО України.