ГоловнеНовини

Процес відродження триває!

vydrodzhennya1В процесі змін у суспільстві, які відбуваються в тяжких соціальних і економічних умовах, відбуваються зміни і в діяльності, підходах до роботи та в основному питанні сьогодення щодо «виживання» громадських організацій.

vydrodzhennya2Не є винятком і життєдіяльність Товариства сприяння обороні України, яке автономно (за свій кошт) функціонує в Україні та ще й проводить активну роботу в освітньому, військово-патріотичному та спортивно-масовому напрямку серед школярів, студентів та з дорослим населенням, надає всіляку допомогу організаціям та громадянам, які потребують людської уваги і підтримки.

vydrodzhennya3Беручи до уваги сьогоднішній стан справ, в Київській міській організації розуміють що без приведення усіх юридичних та нормативно-правових документів неможливо рухатися далі. Тому відповідно до Плану основних заходів Київської міської організації ТСО України на 2016 рік проводяться комплексні перевірки діяльності всіх організацій міського Товариства з виконання статутної діяльності.

Напередодні ювілейної дати, адже в цьому році Київській міській організації ТСО України виповнюється 40 років, хочеться вірити, що міське Товариство буде відігравати важливу роль в житті столиці України, а для цього є всі підстави і головне — бажання самих працівників!

Заступник Голови С. Соловей