ГоловнеНовини

Свято любителів автомотоспорту!

На початку жовтня місяця в місті Києві відбувся перший фінал Чемпіонату України серед учнівської молоді — Чемпіонату Товариства сприяння обороні України із картингу. Змагання проходили на трасі «Автодром «Чайка» ТСО України, участь у ньому взяли юні спортсмени із різних куточків України.

Змагались гонщики у семи різних категоріях, кожному з них після реєстрації і належного технічного огляду, було виділено час для проведення двох вільних тренувань, щоб спортсмени «відчули» трасу і впорались із передстартовими хвилюваннями. Після кваліфікаційних і півфінальних заїздів, відбулась офіційна церемонія відкриття змагань, за участі керівників спортивних делегацій регіонів України, громадських діячів, журналістів та, звісно ж, вболівальників, серед яких було багато рідних та друзів юних спортсменів.

Свято спорту захоплювало всіх присутніх, спортсмени відчуваючи це, ніби підхоплювали настрій і запал в боротьбі на треку, демонструючи високий рівень майстерності, що вони набули за роки виснажливих тренувань. Змагання тривали протягом трьох днів, визначаючи найсильніших гонщиків. Учасники та призери змагань отримали заслужені нагороди та цінні подарунки за їх підсумками, а глядачі багато задоволення та позитивних емоцій. Кульмінацією заходу була урочиста церемонія закриття змагань, після чого учасники роз’їхались по домівках в очікуваннях нових стартів та нових перемог.