НовиниСуспільство

Відбулась конференція педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів міста Києва

ТСОУ

«Основні напрямки модернізації структури, форми і змісту столичної професійної освіти: досягнення, виклики та шляхи їх подолання».

Днями в Київському міському Будинку вчителя відбулась конференція педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів міста Києва.

Основними питаннями на цій конференції були підсумки 2015-2016 навчального року та визначення основних завдань розвитку професійно-технічної освіти міста Києва на 2016-2017 роки.

Важливість даної галузі, а саме дефіцит на сьогодні професійних та кваліфікованих спеціалістів в державі вимагає від керівників управління та навчальних закладів міста Києва модернізації структури, форми і змісту підготовки спеціалістів.

Хочу зазначити, що давніми партнерами міського управління професійно-технічної освіти — є Київська міська організація Товариства сприяння обороні України.

Товариством спільно з управлінням професійно-технічної освіти розроблений та затверджений План основних військово-патріотичних та оборонно-спортивних заходів на 2016 рік в якому заплановано 16 різноманітних військово-патріотичних, оборонно-спортивних та культурно-просвітницьких заходів, які повністю виконуються.

З відчуттями розуміння, професіонального підходу до справи та бажання подальшої співпраці, були окреслені промови виступаючих.

Керівництво управління, керівники навчальних закладів, викладачі та запрошені гості побажали усім багато здоров»я, витримки, взаєморозуміння та віри у перемогу над проблемами, над ворогом, який не дає продиху нашій Україні.

Після завершення виступів, обговорень та привітань відбувся концерт художніх колективів профтехосвітніх навчальних закладів.

І все було як у хорошій родині: і шана, і повага, і любов!

Заступник Голови С. Соловей