Новини

З оптимізмом в 2016 рік!

27 січня 2016 року в Будинку Товариства сприяння обороні України відбулось перше в цьому році засідання Координаційного центру з військово-патріотичного виховання та оборонно-спортивної роботи, який здійснює свою роботу при Київській міській організації Товариства сприяння обороні України.

На цьому зібранні були присутні всі організатори та зацікавлені організації роботи Центру: Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) разом з освітянами і профтехосвітою, міське відділення Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, міський військовий комісаріат, методисти районних управлінь освіти, професійно-технічної освіти, громадські організації, голови районних організацій, керівники спортивно-технічних клубів і міського Товариства сприяння обороні України.

Підведення підсумків роботи Центру за 2015 рік з його успіхами і не вирішеними деякими справами, детальний аналіз виконання Плану роботи за рік активно обговорювався, в цілому при обговоренні було висловлено, що робота проводилась на хорошому рівні, були внесені різні пропозиції і побажання роботи в 2016 році. До речі, другим питанням порядку денного було обговорення Плану роботи Координаційного центру на І-е півріччя, де були враховані усі побажання та заходи щодо їх реалізації.

До проведення різних новацій та розвитку діяльності Центру, починають звикати і усвідомлювати наші партнери, колеги і наші організації. Так і на цьому зібранні, Головою Київської міської організації Товариства сприяння обороні України Ольгою Миколаївною Ніколаєнко була внесена пропозиція щодо проведення в цьому році двох огляд-конкурсів, а саме:

  • на кращу постановку роботи в організаціях м. Києва (районних організацій ТСО, методистів управлінь освіти та професійно-технічної освіти, викладачів предмету «Захист Вітчизни» загально-освітніх, професійно-технічних навчальних закладів та викладачів-методистів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації;
  • на кращий навчальний центр з військово-патріотичного виховання та допризовної (призовної) підготовки серед загально-освітніх, професійно-технічних навчальних закладів та вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації.

Кращі переможці та призери в номінаціях будуть нагороджені подяками та грошовими преміями від Київської міської організації Товариства сприяння обороні України на підведенні підсумків року в грудні місяці!

Тож стимул до роботи є, як моральний так і матеріальний!

Хочемо зазначити, що цей рік є ювілейним для міського Товариства, адже йому виповнюється 40 років з дня заснування!

Помічник Голови С. Соловей