Без рубрики

До початку навчального року з оптимізмом!

1sentyabrya18Початок нового навчального року в системі професійної освіти міста Києва розпочався проведення вже традиційної конференції педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів столиці під гаслами «Формування освітнього середовища — запорука якісної професійної освіти».

В обговоренні усіх аспектів діяльності професійної освіти України, перспектив і розвиток її в місті Києві взяли участь учасники та гості конференції. Від представників Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Федерації роботодавців України, керівників навчальних закладів, заслужених фахівців і до громадських організацій міста Києва. Активну участь у роботі конференції взяла і Київська міська організація Товариства сприяння обороні України, яка протягом багатьох років є активним партнером та співпрацює з управлінням професійної освіти міста Києва в напрямках військово-патріотичного виховання та підготовки робітничих професій.

Успішна робота в першу чергу складається з взаєморозуміння та довіри, що є запорукою вирішення спільних справ, адже в умовах сьогоднішніх складних економічних та особливо соціально-політичних обставин, держава потребує в першу чергу єдності та високої мобілізації для оборони наших кордонів для боротьби з російським агресором.

Серед багатьох питань обговорення, були пропозиції від міського Товариства про започаткування спільного огляду-конкурсу на кращу організацію військово-патріотичної та спортивно-масової роботи серед навчальних закладів професійної освіти міста Києва у 2017-2018 навчальному роках та розширення і подальше впровадження Проекту з військово-патріотичного виховання учнівської молоді «День в Українській армії», що отримали підтримку від присутніх. Загалом слушні виступити учасників конференції, були затверджені рішенням та взяті до роботи в новому навчальному році.

Тож наші вітання усім освітянам, з початком нового навчального року, та надією на вирішення їх проблем, особливо що стосується оплати праці!

Голова О. Ніколаєнко