ГоловнеНовини

Київська міська організація ТСО України запрошує до співробітництва!

Практична робота і реальні справи — це девіз сьогоднішньої діяльності Київської міської організації Товариства сприяння обороні України.

Особливо приємно бачити, що роботою міської організації цікавиться молодь столиці.

26 жовтня 2017 року в приміщенні Державного навчального закладу «Київський центр професійно-технічної освіти» відбулось засідання за участі учнів та викладацького складу на якому було обговорено та затверджено питання щодо створення первинної групи при Київській міській організації Товариства сприяння обороні України.

Презентація Громадської організації «Товариство сприяння обороні України» та її структурного підрозділу, а саме Київської міської організації ТСО України відбулась в слайдовому форматі та зі слів заступника Голови Солов»я С. В., який розповів про заснування та всю багаторічну діяльність цієї унікальної організації, якій вже понад 90 років!

Бажання стати членами Товариства виявила велика кількість учнів, а також викладачів на чолі з директором навчального закладу Колиханом А. П., який запропонував усім членам первинної групи сплачувати внески, що до речі прописано в Статуті міської організації, і які будуть використовуватись для проведення військово-патріотичних та спортивно-масових заходів в навчальному закладі.

Головою первинної групи одноголосно було обрано викладача предмету «Захист Вітчизни» Ткачука А. І., і першим завданням на порядку денному створеної групи постало — завершити ремонт та відкрити стрілецький тир в навчальному закладі до святкування Дня Збройних Сил України!

Голова первинної групи
КМО ТСО України ДНЗ «Київськийцентр професійно-технічної освіти» А. Ткачук