ГоловнеНовини

Методична нарада викладачів предмету «Захист Вітчизни» професійно-технічних навчальних закладів міста Києва

zahist1120 вересня 2017 року Будинок Київської міської організації Товариства сприяння оборону України приймав викладачів-методистів предмету «Захист Вітчизни» професійно-технічних навчальних закладів міста Києва.

Тема наради: «Основні напрями військово-патріотичного виховання учнівської молоді у світлі реформування Збройних Сил України».

До обговорення та прийняття рішень з цієї важливої роботи приєдналися: управління професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київська міська організація Товариства сприяння обороні України, Київський міський військовий комісаріат, керівництво військової частини ППВ-0331, а також режисерська група, яка створила документальний фільм «Воїни Духу».

Враховуючи суспільно-політичні реалії в Україні, обставини, пов’язані з російською агресією, усе більшої актуальності набуває виховання в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції та формування готовності до захисту Вітчизни.

Розпочалася нарада показом національного документального фільму «Воїни Духу», режисерів Анни Мартиненко та Тетяни Кулаковської, після перегляду вони запропонували відвідувати кінотеатри, де іде показ цього фільму, використовуючи його, як один із компонентів національно-патріотичного виховання молоді.
План з проведення місячників до Дня Захисника України та Дня Збройних Сил України був ретельно обговорений та затверджений, з урахуванням нових ідей та пропозицій.

Перед присутніми виступила голова Київської міської організації ТСО України Ольга Миколаївна Ніколаєнко, яка запевнила, що міське Товариство і надалі буде підтримувати та надавати допомогу у розвитку військово-патріотичного виховання та оборонно-спортивної роботи, особливо серед учнівської та студентської молоді.

Помічник Голови А. Шуміліна