Новини

Підсумки навчального року!

Підсумовуючи 2016-2017 навчальний рік серед професійно-технічних навчальних закладів міста Києва в державному навчальному закладі «Київський центр професійно-технічної освіти»
відбулось розширена нарада керівників фізичного виховання за участю представників від навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти міста Києва, міського управління Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ, Київської міської організації ТСО України та журналу «Фізичне виховання в школі».

Обмін досвідом щодо викладання предмету з фізичного виховання в навчальних закладах з виступами викладачів вищої категорії, обговорення шляхів подальшого розвитку культури фізичного виховання, показовий урок проведення, ось неповний перелік важливих питань, що розглядались.

На нараді обговорювалось і питання про перспективи подальшої співпраці між навчальними закладами професійно-технічної освіти та Київською міською організацією ТСО України. Зацікавленість і бажання працювати разом є, про що говорить велика кількість відкритих первинних груп міського Товариства при навчальних закладах!

Тож попереду літо і канікули для учнів та викладачів, а також ремонтні роботи навчальних закладів, адже перше вересня наступить швидко!

Заступник Голови С. Соловей