ГоловнеНовини

«Снайпери столиці» з Деснянського району!

sniper-desnyanskiy18ІІ етап (районний) військово-спортивних змагань «Снайпер столиці» з вогневої підготовки серед команд загальноосвітніх навчальних закладів Деснянського району міста Києва відбувся 06 грудня 2017року на базі школи І-ІІІ ступенів № 308.

Кращі з найкращих, а це три загальноосвітні навчальні заклади району, переможці І етапу (районного) змагань, який відбувся 30 листопада, боролися за перемогу та право участі у міському етапі змагань.

Після привітання учасників змагань зі святом — Днем Збройних Сил України головою Деснянської районної організації Шведовим Дмитром Юрійовичем, організатори, представники та учасники вшанували пам’ять загиблих Героїв України хвилиною мовчання та поклали квіти до Меморіалу.

Головний суддя змагань Медвецький Юрій Олександрович ознайомив учасників з програмою та дав старт!
Учасники змагалися в 4 номінаціях, а саме: розбирання та збирання автомату АК-74, спорядження магазину автомату набоями, в теоретичних знаннях військової справи та кульової стрільби з малокаліберної зброї.

За результатами змагань ІІІ місце посіла команда Економіко-правового ліцею, ІІ місце — за командою спеціалізованої школи № 247, а перемогу здобула школа № 321.

Переможці та призери змагань, як в командному так і в особистому заліку, та викладачі предмету «Захист Вітчизни» отримали Грамоти та Подяки від Деснянської районної організації Товариства сприяння обороні України та інших організаторів змагань.

Помічник Голови
Деснянської районної організації ТСО України А. Шуміліна