ГоловнеНовини

Сприяння у підготовці захисників!

Одним із напрямків в діяльності Київської міської організації ТСО України є підтримка та сприяння у навчанні учнів та студентів стрілецькому спорту. Адже сьогодні актуальна тема це захист України від російського агресора!

Міське Товариство протягом усього свого існування надавало і надає дієву допомогу патріотам Батьківщини в особі загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих навчальних закладів, спортивних шкіл, клубів та секцій міста Києва.

Зазначаємо, що коло партнерів нашого Товариства розширюється, постійно іде пошук нових, які хочуть співпрацювати, проводити роботу з військово-патріотичного виховання та підготовки робітничих професій.

Як приклад, підписаний договір про співробітництво між дитячо-юнацькою спортивною школою №2 з кульової стрільби та міською організацією в цьому році, дає свої результати. Товариство забезпечує стрілецьким матеріалом, а вихованці школи виступають і досить вдало на спортивних змаганнях різного рівня, піднімаючи авторитет Товариства сприяння обороні України та міста Києва.

Отримав допомогу до Дня Захисника України, у вигляді пневматичної гвинтівки і загальноосвітній навчальний заклад № 175, Шевченківського району міста Києва, де активно працює у напрямку військово-патріотичного виховання викладач предмету «Захист Вітчизни» Приймаченко Д. В.

За підтримкою та наданням всілякої організаційної та технічної допомоги щодня звертаються мешканці Києва та і гості столиці до Київської міської організації Товариства сприяння обороні України.

І ця робота з боку міської організації триватиме і надалі, хоч деякі «друзі» Товариства з усіх сил намагаються нашкодити та підірвати наш авторитет, але ми з усією впевненістю знаємо, що нічого у них не вийде!

Заступник Голови С. Соловей