Новини

Відбувся І-й етап Кубку України з радіокерованих автомоделей.

gonki75В кінці лютого місяця 2017 року спортсмени з різних куточків України зустрілися у м. Миколаєві, щоб продемонструвати свої здібності з радіо керування автомоделей у І-у етапі Кубку України з радіокерованих автомоделей в приміщенні (класи позашляхових та шосейних перегонів). У змаганнях взяли участь команди з 9 областей та міст України, а саме Черкаської, Хмельницької, Одеської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Донецької, Дніпра, Нікополя та Києва.

Перемогу у командному заліку у обох видах змагань здобула команда міста Києва, більшість учасників якої представляли вихованці Київського міського спортивно-технічного клубу Товариства сприяння обороні України. Відповідно другі місця посіли команди Одеської та м. Нікополя, треті – команди Черкаської та Миколаївської областей.

В особистому заліку високі місця посіли члени міського Товариства:

Багі2WDCT — І місце – Олександр Колопатін;
Багі2WD — ІІ місце – Володимир Федоренко, ІІІ місце — Віталій Костенко;
Багі4WDCT – ІІІ місце — Олександр Колопатін;
Багі10Е – І місце – Дмитро Чуб, ІІ місце – Віктор Литвиненко, ІІІ місце – Володимир Федоренко;
Шорт-Корс – ІІ місце – Дмитро Чуб, ІІІ місце — Володимир Жадлун;
ДТМ10СТ – ІІ місце – Антон Качур;
ДТМ10STOCK- І місце – Віктор Литвиненко;
ДТМ10 – І місце – Дмитро Чуб, ІІ місце – Віктор Литвиненко, ІІІ місце – Олексій Голубок.

Слід відзначити директора Київського міського спортивно-технічного клубу Мельниченка Р.В. та тренера з автомодельного спорту Качура В.В., які постійно працюють над підвищенням рівня готовності та майстерності юних спортсменів, готують справжніх чемпіонів і є спортивною гордістю м. Києва та Товариства.

Тож, успіхів у нових змаганнях! І нових перемог!

Помічник Голови А.Шуміліна