Новини

Військово-спортивне свято Професійно-технічних навчальних закладів міста Києва!

vpsvyato1В останній день весни в Шевченківському районі міста Києва на стадіоні «Старт» відбулось щорічне військово-спортивне свято за участю професійно-технічних навчальних закладів міста Києва.

Навчальний рік, який незабаром закінчується, віншував захід, який пройшов на високому організаційному та емоційному рівні!

А передували цьому святу, проведені військово-спортивні змагання та міська спартакіада з військово-спортивного багатоборства, які проходили протягом усього навчального року.

Активну участь у всіх без виключення спільних заходах, брала і Київська міська організація Товариства сприяння обороні України, яка тісно співпрацює з управлінням професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). Обопільна зацікавленість та результати роботи, показують що важливість даного напрямку роботи, а саме — військово-патріотичне виховання учнівської та студентської молоді актуальне сьогодні як ніколи!

Хоч багато різних об»єктивних та суб»єктивних перепон відбувається в нашій діяльності, все ж процес перебудови та розуміння: хто, якщо не я!, все більше стає реальністю в свідомості людей, а особливо молоді.

Приємно було бачити, що навіть не зважаючи на спекотну погоду в святі прийняли участь всі професійно-технічні навчальні заклади міста Києва. А змагання в перетягуванні линви та комбінованій естафеті з подоланням смуги перешкод підняли дух, додали більшого рівня змагальності, підтримки друзів по команді та жаги до перемоги!

Заступник Голови С. Соловей