ГоловнеНовини

Запрошуємо до співпраці!

Продовжується співпраця Київської міської організації ТСО України та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) в особі навчальних закладів управління професійної освіти міста Києва.

Знайомство та презентація діяльності Товариства сприяння обороні України і безпосередньо Київської міської організації, вже протягом 2016-2017 навчального року проходить за активної участі керівництва навчальних закладів, викладачів-методистів предмету «Захист Вітчизни» та учнівської молоді профтехосвіти. З цікавістю та в діалозі проходять зустрічі, з запитаннями та бажанням познайомитись з діяльністю громадської організації, якій вже більш як 90 років.

Зважаючи на те, що Україні сьогодні вкрай потрібна допомога всіх громадян і особливо громадських організацій, які своєю патріотичною і свідомою діяльністю виконують великий обсяг обороноздатності держави.

Громадська організація — Товариство сприяння обороні України сьогодні теж не стоїть осторонь і активно допомагає в захисті України. В першу чергу надаючи спортивно-технічні об»єкти Товариства для підготовки вояків, та допризовної і призовної молоді до служби в лавах Збройних Сил України, спортсменам готуватися до спортивних змагань різних рівнів.

Тож молоді потрібно в першу чергу знати ті громадські об»єднання, які виконують благородну місію — готують патріотів України і серед цих організацій — Київське міське Товариство сприяння обороні України!

Заступник Голови С. Соловей