ГоловнеНовини

Фінал відкритого зимового чемпіонату Києва з картингу на приз ДЮСТШ з автомотоспорту Київської міської організації ТСО України

karting1Завершився останній V етап відкритого зимового чемпіонату міста Києва з картингу на приз ДЮСТШ з автомотоспорту Київської міської організації Товариства сприяння обороні України, який пройшов 17 березня 2018 року.

Підсумовуючи перші багатоетапні змагання з картингу, які були вперше проведені взимку, хотілось би відмітити зростання популярності цього чудового виду спорту та суттєве підвищення результатів учасників, що дає надію на хороший результат збірної команди міста Києва на всеукраїнських змаганнях.

На протязі всіх п’яти етапів, перегони тримали в напружені до останньої хвилини всіх, хто був на них присутнім, відчутно зростали професіоналізм та прагнення до перемог юних учасників.

karting2Юні гонщики показали себе справжніми професіоналами і маємо надію, що можливо хтось з них займе свою нішу в професіональних перегонах європейського чи світового рівня.

Хочемо подякувати організаторам проведених змагань, це в першу чергу, громадській організації «INGUL-KART rasing team» та Київській міській дитячо-юнацькій спортивно-технічній школі з автомотоспорту ТСО України.

karting4

Урочисте нагородження переможців та призерів в особистому та командному заліках, яке відбулося за участю Голови Київської міської організації Ніколаєнко Ольги Миколаївни пройшло з особливою увагою, адже призери були нагороджені кубками, медалями, грамотами та дипломами від Київської міської організації ТСО України, нагороджені дипломами за активну участь також команди, що приймали участь у змаганнях і не посіли призових місць.

karting3Учасники змагань були нагороджені кубками, медалями, грамотами та дипломами, а також всі команди, що приймали участь у змаганнях були нагороджені Грамотами за активну участь від Київської міської дитячо-юнацької спортивно-технічної школи з автомотоспорту ТСО України.

karting5

Головний суддя змагань: І.С. Кияниченко