ГоловнеНовини

Майданчик для діалогу та планів на майбутнє

zustrecha3Напередодні початку нового навчального року, КПНЗ «Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання» Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації провів засідання «круглого столу» на тему: «Партнерська взаємодія державних освітніх установ міста Києва та громадських організацій у національно-патріотичному вихованні молоді».

До обговорення дуже важливих на сьогодні питань у національно-патріотичному вихованні молоді, були запрошені 14 громадських організацій столиці, серед яких і активний учасник міських заходів — Київська міська організація Товариства сприяння обороні України.

Запропонований КПНЗ «Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання» Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації, План національно-патріотичних заходів з учнівською молоддю м. Києва на 2018-2019 навчальний рік з цікавими проектами та доповненнями було прийнято за основу.

Усі громадські організації запропонували свою підтримку, допомогу в організації районних та міських заходів, і головне була згуртованість та розуміння необхідності об»єднання заради спільної мети – захисту рідної України, що дає нам нові сили!

Заступник Голови С. Соловей