ГоловнеНовини

Майстер-клас з індивідуального водіння автомобіля серед жінок!

gonki-zhenskie2Спортивні змагання з індивідуального водіння автомобіля серед жінок, які були започатковані чотири роки тому Київською міською організацією Товариства сприяння обороні України пройшли і в цьому році успішно та на високому емоційному і спортивному рівні.

Дніпровський спортивно-технічний клуб (директор Шведов Д. Ю.), що останніми роками став одним із центрів військово-патріотичного виховання та проведення різноманітних змагань міського Товариства, організував змагання з індивідуального водіння автомобіля серед жінок.
Свою майстерність демонстрували учасниці – представниці від районних організацій Київської міської організації Товариства сприяння обороні України.

Дівчата-учасниці проявили впевненість та вміння вправлятися з залізним конем на всіх етапах змагань – маневрування між стовпчиками, паркування заднім ходом, «естафета» та стоп-лінія. Адже запорукою успіху є точність та швидкість проходження усіх перешкод, відчуття габаритів власного автомобіля, з чим «Леді» міського Товариства старанно та вправно справилися.

На майданчику панували здоровий дух конкуренції, щирі посмішки та гарний настрій, які своїм позитивом заряджали всіх глядачів, а особливо чоловіків, яким було цікаво спостерігати за цією подією.
Учасниці змагань — це вже переможці, в першу чергу в тому, що взяли участь у змаганнях – отримавши ще більше впевненості в своїх здібностях водіння автомобіля, а також з»явилося бажання взяти участь у майбутніх спортивних перегонах, що є природнім стимулом для спортивної людини, а найкращі, тобто переможці та призери, отримали медалі, грамоти, а команди кубки та дипломи від Київської міської організації Товариства сприяння обороні України.

Особистий залік:
І — місце – Трохимович Діана Миколаївна, Деснянська районна організація ТСО України;
ІІ — місце – Кузьміна Ірина Леонідівна, Солом’янська районна організація ТСО України;
ІІІ — місце – Галась Людмила Анатоліївна, Дарницька районна організація ТСО України.

У командному заліку:
І місце – Деснянська районна організація ТСОУ;
ІІ місце – ГО Дарницька районна організація ТСОУ;
ІІІ місце – Солом’янська районна організація ТСОУ.

Помічник Голови Т. Іщук