ГоловнеНовини

Шановні колеги!

ukr

Шановні колеги!

Від імені Київської міської організації Товариства сприяння обороні України та від себе особисто прийміть найщиріші вітання із національними святами нашої державності – Днем державного прапора України та Днем Незалежності України!


Прапор — це наша незалежність, наш дух, честь і наша слава. З синьо-жовтим прапором ми добилися незалежності і відновили власну державу. Свято  Державного Прапору України встановлено на честь багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України.

     З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення події дати — 24 серпня — і її значення для всієї країни, для кожного з нас, її громадян.

    Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

    Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.

     З нагоди цих величних Свят бажаю вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця та добрі справи примножать славу рідної України та будуть надійною запорукою щасливого майбутнього.

З повагою,
 
Голова
Київської міської організації
Товариства сприяння
обороні України                                                 О. М. НІКОЛАЄНКО