ГоловнеНовини

Відкритий кубок ГО «ТСО України» з картингу!

karting3З кожним роком і все частіше місто Київ приймає та проводить всеукраїнські змагання з картингу. Ось і липень місяць не пройшов без таких змагань, відкритий Кубок ГО «ТСО України» з картингу відбувся на знаменитому автодромі «Чайка». Організувати та провести вищезазначені змагання було доручено Київській міській організації Товариства сприяння обороні України.

У змаганнях взяли участь 115 спортсменів з 15 команд 10 областей України, серед яких: Тернопільська, Львівська, Київська, Чернігівська, Волинська, Чернівецька, Хмельницька, Кіровоградська, Полтавська області та м. Київ.

Відкрили змагання, які проходили протягом 4 днів, заступник Голови Київської міської організації ТСО України Соловей С. В., директор Українського державного центру позашкільної освіти МОН України Шкура Г. А. та відповідальний секретар Федерації картингу України Кияниченко І. С.

У перший день відбулися змагання зі швидкісного маневрування, а в наступних три дні проходили змагання з швидкісних кільцевих перегонів у класах картів: «Піонер-Н-міні», «Піонер-Н», «Піонер–Б», «Кадет», «Популярний-юнаки», «Популярний», «125-безкоробка-юнаки», «125-безкоробка».

Змагання відзначалися запеклою боротьбою за швидкість, і фінальні заїзди визначили переможців та призерів у кожному класі.

Підведення підсумків та нагородження відбулось урочисто на п»єдесталі: дипломи, медалі та кубки від Українського державного центру позашкільної освіти МОН України та ГО «ТСО України» отримали переможці та призери в особистому та командному заліках.

В командному заліку, команди розмістилися в такому порядку:

І — місце посіла команда Тернопільської ОО ТСО України;
ІІ – місце посіла команда Чернівецької ОО ТСО України;
ІІІ – місце посіла команда Чернігівської ОО ТСО України.

Бажаємо учасникам змагань нових перемог у фінальних змаганнях чемпіонату ГО «ТСО України», які відбудуться у вересні місяці цього року на цьому ж автодромі «Чайка».

Директор Київської міської
ДЮСТШ з автомотоспорту В. Білик