ГоловнеНовини

«Влучний стрілець» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів міста Києва

Змагання з кульової стрільби «Влучний стрілець», що започатковані в 2015 році є візитною карткою Київського міського Товариства сприяння обороні України і стали вже традиційними, більш масовішими, проводяться серед учнівської, студентської молоді, а також дорослого населення міста Києва.

14 березня 2018 року були проведені відкриті змагання з кульової стрільби «Влучний стрілець» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів міста Києва, в яких взяли участь 22 команди.

Змагання, які організували Управління професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київська міська організація Товариства сприяння обороні України та Київський міський військовий комісаріат проходили в стрілецькому тирі Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Організація заходу була проведена на високому організаційному рівні, а головне з метою національно-патріотичного виховання учнівської молоді, як майбутніх захисників України.

Перед початком змагань, учасників та представників, що вишикувалися на Алеї пам»яті загиблим вихованцям Київського військового ліцею імені Івана Богуна, привітали керівники Управління, Товариства та міського військового комісаріату, а учні навчальних закладів професійно-технічної освіти поклали квіти до Меморіалу загиблим Героям України.

Дуже символічним було те, що цього дня Україна відзначає День українського Добровольця. То ж протягом всього дня відчувалася атмосфера патріотизму, команди були напрочуд зібраними, що зайвий раз доводить сумління та відданість сьогоднішньої молоді таким нерушимим цінностям як честь, гідність та повага.
Переможці та призери на підведенні підсумків будуть нагороджені дипломами, грамотами, медалями та кубками Київської міської організації Товариства сприяння обороні України та Київського міського військового комісаріату.

Керівництво Київського військового ліцею імені Івана Богуна також зробили внесок в нагородження переможців – одразу по закінченні змагань призери мали змогу спробувати свої вміння в стрільбі з пістолету Марголіна, що викликало захоплення та гарний викид адреналіну призерів.

Призери змагань серед дівчат:
І місце – Смаглюк Руслана, Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою;
ІІ місце – Доманська Катерина, Київський професійний ліцей транспорту;
ІІІ місце – Філатова Тетяна, Державний навчальний заклад професійної освіти технологій та дизайну міста Києва.

Призери змагань серед юнаків:
І місце – Безпалий Владислав, Київський професійний будівельний ліцей;
ІІ місце – Одінцов Максим, Київський професійний ліцей транспорту;
ІІІ місце – Бондар Мирослав, Київське вище професійне училище водного транспорту.

Призери в командному заліку:
І місце – Київський професійний ліцей транспорту;
ІІ місце – Київський професійний будівельний ліцей;
ІІІ місце — Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою.

Щирі вітання переможцям та учасникам змагань, побажання натхнення та прагнення до здобуття нових перемог.

Головний суддя змагань: К.М. Дульцев