Новини

«Жнивують» радіоспортсмени!

radiosport10Весна та літо, саме гаряча пора для проведення спортивних змагань з радіоспорту на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Своєю підготовкою та рівнем спортивної майстерності київські спортсмени, члени Київської міської організації ТСО України заслужили та приймають активну участь у складі збірних команд України у спортивних змаганнях, захищаючи честь міста Києва та України, а також піднімають авторитет Товариства сприяння обороні України.

Нещодавно оборонці міського Товариства у складі збірної команди України приймали участь у Чемпіонаті Європи, що проходив у республіці Молдова.

Про вдалий виступ спортсменів-киян говорять їх високі результати та кількість медалей, які вони завоювали, а саме, в особистому та командному заліках вони «накосили»: 69 золотих, 15 срібних та 18 бронзових медалей!

Величезний успіх команди! — до якої входили члени міської організації ТСО України: Карпович Федір, Іщенко Дмитро, Голубничий Сергій, Іщенко Анастасія, Кулінченко Лев, Бондарчук Анастасія, Орлов Антон, Смик Людмила, Ільченко Тимофій та їх тренер, заслужений тренер України Микола Васильович Веліканов.

Тож ми віримо, що завдяки таким талановитим юнакам, дівчатам та їх тренерам, Україна завжди буде передовою, спортивною країною у світі!

Голова первинної групи
ДЮСШ «ВІРАЖ» з радіоспорту
КМО ТСО України А. П. Петровський