ГоловнеНовини

Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації

sorev123-27 травня в мальовничому районі м. Києва Пущі Водиці пройшов Чемпіонат України (юнаки) зі спортивної радіопеленгаціі на середніх дистанціях. Чемпіонат України зібрав найсильніших спортсменів з усіх куточків нашої країни. Він став третім відбірковим стартом до чемпіонату світу серед юнаків.

У змаганнях взяли участь спортсмени з Вінницької, Волинської, Донецької, Кіровоградської, Сумської, Львівської, Хмельницької областей та міста Києва. Три дні змагалися спортсмени в надзвичайно складних умовах.

За підсумками трьох стартів першість виборола команда м. Києва, друге місце посіли спортсмени з Сумської області третє місце команда Донецької області.

Результати змагань в особистому заліку:

І місце – Деремед Анна, Доленко Олександра, Ільченко Тимофій;
ІІ місце – Тимофєєва Валерія, Стеценко Павло, Бондарчук Анастасія, Орлов Антон (2 медалі), Лучкань Вероніка, Доленко Олександра;
ІІІ місце – Деремед Анна.

До організації та проведення змагань долучилися Київська міська організація ТСО України та міська ДЮСТШ «Віраж» з радіоспорту.

Змагання були проведені на досить високому рівні, без технічних збоїв, дистанції сплановані грамотно, злагодженою була робота суддівської колегії.

Головний суддя змагань С.Майборода