ГоловнеНовини

ІІ-й етап конкурсу «Україна — країна козаків»!

11 грудня 2019 у Київському професійному ліцеї будівництва комунального господарства відбувся ІІ етап Спартакіади допризовної молоді та участі у конкурсі «Україна — країна козаків» серед учнів професійних (професійно — технічних) навчальних закладів м. Києва, на призи Київської міської організації Товариства сприяння обороні України.

У Конкурсі участь взяли учні з 28 навчальних закладів профтехосвіти, а це — більш як 100 учасників. Боротьба за першість в чотирьох номінаціях була напруженою, але проходила в дружній та професійно-підготовленій атмосфері. Команд та учасників об»єднували здоровий дух конкуренції та піднесений настрій.

Серед учасників змагань юнаки та дівчата, які змагались за першість в змаганнях: з віджимання від поверхні, розбирання та збирання автомата АК-74, спорядження магазина набоями, стрільба з пневматичної гвинтівки.

Після оголошення результатів конкурсу, організатори змагань щиро привітали усіх учасників та їх тренерів-викладачів, урочисто вручивши переможцям та призерам кубки, медалі, дипломи та грамоти.

Серед команд, які отримали кубки та дипломи, стали:

І- місце — Київський професійний ліцей транспорту;

ІІ- місце — ДВНЗ КДАВД Київське вище професійне училище водного транспорту;

ІІІ- місце –ДНЗ Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою.

А також вітаємо переможців та призерів в особистому заліку, які отримали грамоти та медалі, це: Столяров Валерій, Ярина Євген, Дзюба Андрій, Свидан Антон, Доманська Катерина, Лавриненко Олександр, Тороп Олександр, Бриндін Дмитро, Сапегін Олексій, Сич Сергій.

Дякуємо усім учасникам, адже кожен із Вас уже переможець!

Окремо подяку хочеться висловити викладачам предмету «Захист Вітчизни» та вчителям фізичного виховання, за їх старанність у підготовці збірних команд навчальних закладів, їх життєвий досвід та високу професійність, яку вони передають своїм вихованцям, а нашим «оборонцям» міського Товариства, а також молодим воїнам – контрактникам зі 101 – окремої бригади охорони Генерального штабу ЗС України за допомогу в організації змагань, які є учасниками бойових дій на Сході України, і які на власному досвіді продемонстрували свої вміння та навики зі стрільби з пневматичної зброї, розбирання та збирання автомата. Дякуємо Вам за оборону нашої держави — Україна!

Захід спрямований на військо-патріотичний розвиток нашої молоді, адже хто, як не вона — майбутнє нашої України.

Помічник Голови Н.Чепіль