ГоловнеНовини

Моя країна – Україна!

voiny-duxu22В рамках виконання Указу Президента України від 18.05.2019 року № 286/2019, «Про стратегію національно-патріотичного виховання» та популяризації військової служби в Збройних Силах України, управлінням професійної освіти міста Києва був організований патріотично-виховний захід – зустріч з захисниками Донецького аеропорту та позиції «Зеніт» — «Воїни Духу». До організації цього важливого заходу долучилися і оборонці Київської міської організації Товариства сприяння оборони України. Дійство було проведено на базі Київського професійного будівельного ліцею, який гостинно, вже третій рік поспіль, приймає Героїв України. З кожним роком до заходу долучаються громадські організації, військові частини, міський військовий комісаріат, майстри культури та мистецтв, активісти і патріоти України.

Фотоальбом-слайд з учасниками тих подій, а також виступи наших Героїв, які були присутні на зустрічі і розповідали про реальні події війни та захисту Української землі від російських окупантів, з захопленням слухали всі присутні, особливо учні з професійно-технічних навчальних закладів міста Києва. Чудовий концерт, який організували керівництво Київського будівельного ліцею, відбувся як найкраще, виступи аматорів змінювалися професійними виконавцями пісень та віршів. В процесі проведення заходу відбулося і нагородження кращих активістів міського Товариства, так відзнаку Громадської організації «ТСО України» — «Знак ТСОУ» отримав голова первинної групи міського Товариства зазначеного ліцею – Проценко Володимир Григорович, який своєю патріотичною роботою та активністю згуртував навколо себе всіх: від учнів до викладачів навчального закладу.

Складні часи для українського народу лише добавляють наснаги в боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України – ось ці слова лунали з вуст виступаючих!

Заступник Голови С. Соловей