ГоловнеНовини

Наші призери Чемпіонату світу з судномодельного спорту!

В серпні місяці, Республіка Болгарія (м. Пазарджик) приймала Чемпіонат світу серед дорослих та юніорів, моделі секції А/В (ІІ ранг) з судномодельного спорту, в яких приймали участь і вихованці міського спортивно-технічного клубу Київської міської організації ТСО України.

Наші спортсмени виступили дуже вдало, завоювавши медалі різного гатунку, призерами стали: Ігнатенко Геннадій (клас АІ, А3), сім»я Смольнікових – тато Володимир та сини Олексій, Іван та Андрій (клас А1Е, А2, АІЕ), Норкін Ілля (клас В1Е) та Пасхалова Лариса (клас В1Е).

Приємно відзначити виступ нашого вихованця Смольнікова Івана, який встановив світовий рекорд у класі А1Ею з результатом 225,000 км/год. Саме прагнення до досконалості у всіх спортивних аспектах судномодельного спорту, наполегливість під час тренувань, привели Івана до визнання та світового рекорду.

Завдяки участі у міжнародних спортивних змаганнях у складі національної збірної команди України оборонці міста Києва показують та презентують діяльність Товариства сприяння обороні України.

Тож наші вітання переможцям, призерам, рекордсменам та їх тренерам, побажання нових перемог на усіх всеукраїнських, європейських та світових рівнях!

Керівник секції з судномодельного спорту
МСТК Київської МО ТСО України С. Деміденко