ГоловнеНовини

Стартував новий навчальний рік!

ТСОУ

28 серпня 2019 року в Актовій залі Київського міського військового комісаріату відбулася нарада за темою: Організація навчально-виховного процесу з оборонно-спортивних дисциплін, національно-патріотичного виховання та військово-профорієнтаційної роботи в 2019-2020 навчальному році.

До участі у обговоренні цих важливих для нашої держави питань були запрошені зацікавлені організації міста Києва, а саме: Департамент освіти і науки Київської міської державної адміністрації в особі викладачів та методистів управлінь освіти районів міста Києва, викладачі та методисти з управління професійної освіти та навчальних закладів профтехосвіти міста Києва, представники військових комісаріатів та Київського міського комісаріату, а також представники від Київської міської організації Товариства сприяння обороні України.

Ділову, військову та чоловічу розмову з присутніми розпочав комісар міста Києва Клявлін С.В., який по перше, нагородив грамотами працівників-активістів військово-патріотичної роботи, а потім поділився думками, своїм баченням та напрямком роботи у вихованні патріотів України. Натомість, було багато запитань та пропозицій з боку викладачів, що дає підстави думати про створення системного підходу до вирішення питань в цьому напрямку. Свою підтримку та допомогу у проведенні цієї роботи висловили представники з Департаменту освіти і науки КМДА, а також Київської міської організації Товариства сприяння обороні України, яка вже багато років опікується військово-патріотичних вихованням та оборонно-спортивною підготовкою населення міста Києва.

Тож, усвідомлюючи відповідальність та важливість цієї роботи, представники цієї наради прийняли рішення щодо більш активної роботи у підходах до проведення заходів та виховання учнівської молоді міста Києва.

Заступник Голови С. Соловей