Без рубрики

Відкриття первинної групи в ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою»

Відповідно до підписаної Угоди між Управлінням професійної освіти Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації та Київською міською організацією ТСО України в державному навчальному закладі — Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою, відбулося урочисте зібрання та створення первинної групи міського Товариства.

Як зазвичай, було проведено перше засідання учнівського колективу та керівництва навчального закладу, де одноголосно було прийняте рішення про створення осередка. На початку засідання заступник голови міської організації Соловей С. В. ознайомив присутніх з діяльністю Товариства, розповів про основні напрямки, одним з яких є – національно-патріотичне виховання населення, зокрема молоді, як майбутніх захисників України.

Керівник навчального закладу – Петрович В.С. від імені учнів та колег, підтримав ідею щодо створення первинної групи міського Товариства, і висловив сподівання, що співпраця допоможе в системній роботі з підготовки учнівської молоді, їх патріотичного виховання, вишколу та подальшого вступу до вищих навчальних закладів України.

Помічник Голови Т. Кошова