ГоловнеНовини

Виконання Президентської Стратегії національно-патріотичного виховання!

sportakiada2На передодні великих державних та релігійних Свят: Дня Захисника України, Дня Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва, були проведені змагання І-го етапу Спартакіади допризовної молоді серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста Києва.

Змагання проходили на сучасній спортивній базі Київського вищого професійного училища будівництва і архітектури. А змагалися учасники в бігові на 100 метрів, метанні гранати Ф-1 на дальність, підтягуванні на поперечині та подоланні смуги перешкод. Зазначимо, що у спартакіаді взяли участь 24 навчальні заклади професійної освіти, показавши високі спортивні результати, а також вольові якості, жагу до перемоги в кожному виді спорту, а це видно з щільності результатів змагань, як в особистому так і в командному заліках.

Як завжди на висоті були команди з навчальних закладів, де працюють професіонали та фахівці своєї справи, а це: Київське вище професійне училище деревообробки, Державний навчальний заклад «КПЛ з посиленою військовою та фізичною підготовкою, Київський професійний ліцей транспорту, Вище професійне училище № 33 та Державний навчальний заклад «КВПУ водного транспорту».

Тож після закінчення «спортивних баталій», святкова атмосфера була продовжена у вигляді нагородження організаторами змагань, а це Управління закладів професійної освіти Департаменту освіти і науки КМДА та Київська міська організація Товариства сприяння обороні України провели нагородження призерів змагань в особистому та командному заліку, нагородивши їх кубками, медалями, дипломами та грамотами.

Зазначаємо, що 14 навчальних закладів профтехосвіти столиці, є первинними групами Київської міської організації ТСО України!

Заступник Голови С. Соловей