Новини

«Влучні стрільці» з профтехосвіти міста Києва

zmagannya7Четвертий рік поспіль, як проводяться відкриті змагання з кульової стрільби «Влучний стрілець» серед навчальних закладів професійної освіти міста Києва. Ініціаторами проведення цих змагань виступила Київська міська організація Товариства сприяння обороні України та управління професійної освіти Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації.

Змагання щорічно проводяться в березні місяці і присвячуються Дню українського добровольця, ось і цьогорічні змагання відбулися 20 березня на базі Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Тісна співпраця міського Товариства з навчальними закладами міста Києва продовжується і розширюється, як приклад співпраця з Київським військовим ліцеєм імені Івана Богуна, де виховуються та навчаються майбутні офіцери-захисники України. Приємно відчувати бажання керівництва ліцею до спільних дій та проведення заходів, в особі керівника закладу — Героя України, генерала Гордійчука Ігоря Володимировича, до речі прихильника Товариства сприяння обороні України.

І його слова, при спілкуванні з організаторами заходу: — ми робимо спільну з вами справу, тож ліцей завжди відкритий для усіх патріотів України!

Цей посил, як нікому зрозумілий, а особливо оборонцям України, які постійно опікуються, проводять навчання та підготовку населення до захисту України від російського агресора!

Цього року змагання зібрали рекордну кількість навчальних закладів, аж 28, а це завдяки тому, що долучилася до заходу ще й столична Київська область.

Тому, як то кажуть «настрілялися» з малокаліберної гвинтівки усі учасники, серед яких були хлопці та дівчата, добряче, виявивши переможців та призерів в командному та особистому заліках.

Приємно бачити серед призерів нові команди, які в минулому році посідали місця серед останніх, а в цьому році вже в призерах.

Тож, призові місця в командному та особистому заліках мають таку послідовність:

1 — місце – команда Київського професійного ліцею транспорту;
2-а других місця посіли – Київське вище професійне училище будівництва та архітектури та ДНЗ «Київське регіональне вище професійне училище будівництва»;
3 місце — ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою».

Особистий залік:
Дівчата: 1 місце – Новицька Влада; Хлопці: 1 місце – Рак Максим;
2 місце – Мішугіна Тетяна; 2 місце — Плахотін Олександр;
3 місце – Литвиненко Катерина. 3 місце – Фещенко Юрій.

Головний суддя змагань,
суддя національної категорії К. М. Дульцев