ГоловнеНовини

Особливості та реалії організації роботи в напрямку навчально-виховного та національно-патріотичного процесу в надзвичайних умовах.

ТСОУ

Початок навчального року, це завжди нові плани на навчальний рік і нові надії та сподівання учнів, батьків та викладачів на тісну співпрацю і особливо взаєморозуміння. А для налагодження цього системного механізму, у Київському міському військовому комісаріаті відбулася інструктивно-методична нарада з питань особливостей організації навчально-виховного процесу з предмету «Захист України».

До цієї наради, з цього важливого компоненту у напрямку національно-патріотичного виховання учнівської молоді, були залучені практично усі зацікавлені підрозділи Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київський університет імені Бориса Грінченка, Київський міський військовий комісаріат, а також Київська міська організації Товариства сприяння обороні України.

Особливість роботи на сьогодні викликає ситуація з пандемією коронавірусу, який охопив все населення нашої планети, порушивши усю системність життя населення та життєвий ритм.

Тож, в цих складних умовах приходиться знаходити правильні шляхи вирішення усіх проблем, не перериваючи навчально-виховний процес.

Зі своїми пропозиціями виступали усі бажаючі, головним меседжем виступів було надання всілякої допомоги виконанню цього процесу усіма структурними підрозділами Київської міської державної адміністрації, структурами військових комісаріатів міста Києва, а також всебічна підтримка і допомога з боку міського Товариства, яке є надійним помічником та співвиконавцем усіх планів та Програм у місті Києві, проводячи активну політику у напрямку національно-патріотичного виховання та спорту серед учнівської молоді.

Заступник Голови Сергій Соловей