ГоловнеНовини

Стабільність – запорука майбутніх перемог!

2-й етап Кубку ГО «Товариства сприяння обороні України» з радіокерованих моделей, у класі шосейних перегонів, ІІІ-го рангу, завершив проведені Товариством змагання, які відбулися в м. Одеса з 20 по 23 серпня 2020 року. Хочу зазначити, що це змагання, які несуть, як спортивний так і підготовчий до школи компонент, адже більшість учасників, це школярі і відпочинок на Чорному морі, а також завойоване призове місце у спортивних змаганнях – це найкращий подарунок для кожного спортсмена-учня.

Тож виступ у змаганнях спортсменів, оборонців міського Товариства став вже традиційно успішним і за підсумками 2 –го етапу збірна команда киян, посіла 3–є місце, а за підсумками двох етапів, також була третьою, поступившись лише одним балом черкащанам, що посіли у підсумку друге місце.

Хороший та стабільний успіх юних спортсменів-оборонців міста Києва у змаганнях, ось уже більше 10 років забезпечує активний і креативний тренер з автомодельного спорту міського Товариства – Качур Віктор Валентинович, який є спеціаліст своєї справи, і вже кілька десятиріч популяризує цей чудовий вид спорту, виступаючи сам, а також готуючи спортсменів високого класу для збірних команд міста Києва та України.

Заступник Голови Сергій Соловей