ГоловнеНовини

Вшанували героїв небесної сотні

В рамках проведення Місячника Дня Революції Гідності і Свободи та Героїв Крут, національно-патріотичного виховання молоді, Печерська районна організація Товариства сприяння обороні України спільно з відділом молоді та спорту Печерської районної у м. Києві державної адміністрації організували змагання з кульової стрільби серед студентів коледжу геологорозвідувальних технологій Київського національного університету імені Т. Шевченка.

В змаганнях, які відбулися в стрілецькому тирі Київського військового ліцею імені Івана Богуна, взяли участь 60 студентів: юнаків та дівчат.

Програма перебування в цьому легендарному навчальному закладі, де керівником є генерал, Герой України – Ігор Володимирович Гордійчук, не обмежилася тільки стрільбою з малокаліберної зброї. Студенти з радістю відвідали музей та послухали розповіді керівництва навчального закладу про умови прийому та навчання, ознайомилися з військовим життям курсантів ліцею.

І на завершення було спільне фото, яке стане ще одним кроком для молоді до пізнання життя справжнього українського військового, майбутнього захисника України!

Голова Печерської РО ТСО України Сергій Цісельський