ГоловнеНовини

Заняття радіоспортом, як спосіб життя!

З 16 по 21 вересня ц. р. в Болгарії відбувся 15-й чемпіонат Європи з радіоспорту. Країни Європи, які знаходилися не в червоній зоні ризику захворюваності на коронавірус, прийняли участь у цьому важливому змаганні. Левову частку спортсменів від збірної України, представляли київські оборонці — дитячо-юнацька спортивна школа з радіоспорту «Віраж», на чолі з досвідченими фахівцями, заслуженими тренерами України: Надією та Миколою Велікановими. Хочу зазначити, що змагання проходили у трьох вікових групах: юнаки, юніори та дорослі, у чотирьох категоріях, де у спортсменів-киян був великий вибір учасників, що і підтвердилося за підсумками чотириденних змагань.

Про вдалі виступи наших спортсменів, «говорить» кількість нагород, здобутих на чемпіонаті: 6 — золотих, 7 — срібних та 14 — бронзових медалей та 13276 залікових очок до спортивного рейтингу міського Товариства!

Говорячи про спортивні здобутки наших радіоспортсменів, хочеться відмітити спортивний характер всіх без винятку спортсменів та тренерів, які в складних епідеміологічних умовах, протягом усього літа готувалися до цих змагань. Ні спека, ні дощі не завадили підвести команду до оптимального спортивного рівня, рівня переможців та призерів чемпіонату Європи.

Тож, Київська міська організація Товариства сприяння обороні України вітає з великим успіхом нашу команду спортсменів-патріотів Товариства і України! Бажаємо всім міцного здоров»я та нових перемог на усіх рівнях!

Голова первинної групи ДЮСШ «Віраж»
Київської міської організації ТСО України Анатолій Петровський