ГоловнеНовини

30-ти річчю товариства присвячується

2021 рік – ювілейний для Товариства сприяння обороні України – 30 років створення, яке розпочалося від початку незалежності України, ставши правонаступником ДТСААФ, Товариство ні на мить не зупинялося, виконуючи свої основні статутні завдання: з підготовки робітничих професій та захисту і підвищення обороноздатності України, шляхом розвитку технічних та прикладних видів спорту, а також військово-патріотичного виховання населення.

То ж в рамках цієї знаменної дати ввесь 2021 рік усі змагання Товариства проводяться під ювілейним гаслом. Не став винятком і ІІ-й етап чемпіонату ГО «ТСО України» з автомодельного спорту з радіокерованих моделей, класів шосейних перегонів, ІІІ-го рангу, що відбувся у місті Миколаєві з 05 по 08 серпня ц.р.

У змаганнях взяли участь 10 команд з регіонів України та більш як 100 учасників. Змагання пройшли на досить високому рівні, адже кваліфікована суддівська колегія на чолі суддею національної категорії Федоровим Д.П. впевнено і в рамках правил визначала результати і відповідно зайняті місця.

Активну участь у цьому заході взяли і столичні автомоделісти, які посіли почесне 3 місце, набравши з хмельничанами однакову кількість очок, та завоювали 4 медалі: 1 золоту, 2 срібні та 1 бронзову.

Вітаємо наших спортсменів з хорошим виступом та завойованими медалями, а також бажаємо нових перемог!

Тренер з автомодельного спорту
ДЮСТШ з автомотоспорту ТСО України Віктор Качур