ГоловнеНовини

І-й етап 6-ї Київської міської спартакіади серед РО Київської МО ТСО України

6 вересня ц.р. на базі Дніпровської районної організації ТСО України у м. Києві, а саме, Дніпровському спортивно-технічному клубі відбувся І-й етап 6-ї Київської міської спартакіади серед РО Київської МО ТСО України з фігурного водіння автомобіля серед жінок та чоловіків.

Ці змагання були перенесені з весни, в зв’язку з коронавірусом, то ж оборонці столиці з завзяттям прийняли активну участь у цих цікавих, а головне драйвових змаганнях.

Головною інтригою заходу було змагання між молодшими, але дуже вмотивованими спортсменами та вже досвідченими професіоналами своєї справи, що вже працюють інструкторами з водіння автомобіля в системі Товариства по 10 і більше років.

Скажемо відверто, що цього разу перемогла досвідчена команда з Деснянської районної організації, а ось другу сходинку посіла «молода команда» з Голосіївського району, і третіми стали дарничани.

Хочемо зазначити, що за цими змаганнями з цікавістю спостерігали і слухачі, майбутні автомобілісти та потенційні нові учасники цих змагань – старт виявився успішним!

Головний суддя змагань Дмитро Шведов