ГоловнеНовини

Медальний «зорепад» продовжується!

Цими вихідними, а саме, з 29 липня по 01 серпня ц.р. у м. Брюховичах Львівської області відбувся чемпіонат України з радіоспорту серед юніорів та дорослих, в розділі — спортивна радіопеленгація (середні дистанції).

Представляли збірну команду столиці України вихованці дитячо-юнацької школи з радіоспорту «Віраж», які є активними членами Київської міської організації Товариства сприяння обороні України.

Перебуваючи в чудовій спортивній формі, кияни в черговий раз продемонстрували свій високий рівень спортивної майстерності, як серед дорослих так і серед юніорів, завоювавши відповідно — 12 золотих, 12 срібних та 5 бронзових медалей і 20976 залікових очок до скарбнички міста Києва та міського Товариства!

Серед призерів змагань слід відмітити вдалі виступи, серед дорослих: Козир Наталію, Власюк Юлію, Фурсу Олену, Пархоменка Олександра, Іщенка Дмитра, Карпович Федора, Давиденка Юрія, Братчука Сергія, Гнєдова Володимира та Олешка Сергія. Серед юніорів добре виступили: Бондарчук Анастасія, Орлов Антон, Кулінченко Лев, Ільченко Тимофій, Білецький Кіріл, Деремед Анна та Вова Єлизавета.

Як бачимо, потужна команда столичних оборонців показала і достойний результат, наразі іде підготовка до чемпіонату світу, який пройде в Сербії в кінці серпня місяця. Тож побажаємо нашим спортсменам так же успішно виступити на світовому форумі і чекаємо з перемогами!

Старший тренер
збірної команди м. Києва з радіоспорту Надія Веліканова