ГоловнеНовини

МИ УКРАЇНЦІ!

18 лютого 2021 року в Будинку ТСО України відбулося підведення підсумків та нагородження призерів та переможців відкритих змагань з вогневої підготовки, пам’яті Героїв Крут «Влучний стрілець». Про велику кількість нагород для команд призерів та призерів в особистому заліку, не очікував ніхто, окрім організаторів змагань. Департамент молоді та спорту, Управління професійної освіти Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та Київська міська організація Товариства сприяння обороні України підготували для них хороший «сюрприз», а саме: кубки, медалі, значки, дипломи, грамоти, буклети, ручки, блокноти, а ще відбувся офіційний вступ учасників до лав Товариства сприяння обороні України, з врученням їм членських квитків. Тож емоції радості від нагород та гордості за навчальний заклад присутніх був шалений. І для багатьох учнів цей успіх був першим, який дав поштовх до систематичних занять військово-прикладними видами спорту, а головне відчувати себе справжніми українцями – захисниками України!

«Активний» рік почався і набирає обертів, попереду ще багато різноманітних національно-патріотичних та спортивно-масових заходів до яких регулярно залучаються Київська міська та районні організації Товариства, допомагаючи формувати національно-патріотичну стратегію серед учнівської молоді міста Києва.

На разі готуються до проведення заходи, які входять до єдиного Плану заходів Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Київській міській державній адміністрації, а також кілька нових проектів щодо залучення до них студентської молоді та резервістів Територіальної оборони міста Києва.

Заступник Голови Сергій Соловей