ГоловнеНовини

Відбувся юнацький чемпіонат України з радіоспорту

Місто Нетішин, що знаходиться в Хмельницькій області – є однією з найсучасніших спортивно-технічних баз з великим вибором спортивних маршрутів з радіоспорту. Тож з 21 по 23 травня ц. р. це прекрасне місто приймало радіолюбителів з усієї України.

Хочемо зазначити, що велика емоційна зарядженість, хороші умови для проведення змагань, а також велике бажання юнаків та дівчат показати себе справжніми спортсменами, надали наснаги та впевненості учасникам змагань.

Хороших результатів досягли і збірна команда міста Києва, яку переважно представляли оборонці ДЮСШ з радіоспорту «Віраж», однієї з найкращих дитячо-юнацьких спортивних закладів міста Києва.

А це все завдяки сталому та професійному колективу навчального закладу, керівництва та тренерського складу. Навіть при карантинних обмеженнях, тренери школи індивідуально працювали з учнями згідно планів тренувального процесу. Тож вихід спортсменів на високий змагальний рівень пройшов якісно і як приклад, хороші спортивні результати юнаків та дівчат у вищезазначених змаганнях, завойовано в особистому заліку: 1 золота, 2 срібні та 1 бронзова медалі.

Заслужений тренер України Надія Веліканова