ГоловнеНовини

Змагалися оборонці-автомоделісти

Після затяжного коронавірусного карантину, розпочалася активізація у проведенні міських та всеукраїнських спортивно-масових заходів Товариством сприяння обороні України, які заплановані, а також перенесені у 2021 році.

З 19 по 23 травня 2021 року в місті Одеса був проведений І-й етап чемпіонату Громадської організації «ТСО України» з радіокерованих моделей серед класів шосейних перегонів.

У змаганнях взяли участь 9 областей та місто Київ, які в основному і є одними з найсильніших в Україні автомоделістів. Київську міську збірну команду представляли вихованці секції автомодельного спорту дитячо-юнацької спортивно-технічної школи з автомотоспорту під керівництвом досвідченого тренера Качура Віктора Валентиновича.

Зазначаємо, що збірна команда міста Києва виступала не основним складом спортсменів, адже потрібно «обкатувати» й перспективну молодь, давати їм шанс показувати свою майстерність, тож чемпіонат ГО «ТСО України» і став новим трампліном для молодих початківців.

За підсумками 5-ти денних змагань чемпіонами Товариства стала команда з Хмельницької області, другими були спортсмени з Миколаївської області і третіми стали столичні автомоделісти, завоювавши при цьому 4 золоті та 1 бронзову медалі.

То ж чекаємо наступних стартів та нових вражень і обов’язково нових перемог!

Директор
ДЮСТШ з автомотоспорту Валерій Білик