ГоловнеНовини

Все для перемоги України!

ukraine

4 серпня 2022 року, Київська міська організація Товариства сприяння обороні України провела засідання Ради правління. Питань важливих на сьогоднішній день назбиралося дуже багато, але основні, які стоять перед міським Товариством та її районних організацій – це вижити і як допомогти нашим Збройним Силам України! Серед багатьох пропозицій, члени Ради правління, запрошені керівники навчальних закладів та бухгалтери запропонували: міській, районним організаціям та навчальним закладам надати благодійну фінансову допомогу для потреб Збройних Сил України!
Серед вищезазначених питань та намічених шляхів вирішення проблем, приємною була інформація, що за підсумками 2021 року серед Відокремлених підрозділів обласного рівня Товариства України, міська організація посіла І-е місце у військово-патріотичній та спортивно-масовій діяльності!
Перемога в кожному виді спорту, в кожному військово-патріотичному заході, робить нас сильнішими, дає впевненість у загальну перемогу в житті, а особливо на фронті у боротьбі з рашистами!
Тож, велика подяка усім районним організаціям, спортивним колективам, спортсменам, керівникам гуртків та секцій, активістам оборонного Товариства, які гідно представляли на міських, всеукраїнських, європейських, світових спортивних змаганнях, а також військово-патріотичних заходах Київську міську організацію Товариства сприяння обороні України, столицю України – місто-Герой Київ та нашу незалежну Україну!!!

Голова Ольга НІКОЛАЄНКО