ГоловнеНовини

Активна молодь – здорова нація!

З початком літа, розпочалися канікули у школярів. Тож Оргкомітетом 5-го туристсько-оздоровчого збору-походу учнівської молоді Оболонського району міста Києва «Активна молодь – здорова нація!» до якого ввійшли Центр туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району міста Києва, громадська організація «Об»єднані війною. 90-й батальйон» та Київська міська організація Товариства сприяння обороні України, було прийняте рішення провести зазначений захід 19 червня 2019 року в оздоровчому таборі села Сухолуччя Вишгородського району Київської області, який знаходиться на березі заповідної зони Київського водосховища.

Хочемо зазначити, що більшість дітей, що були задіяні, та відпочивали в оздоровчому таборі, це діти з сімей учасників та загиблих в АТО.

Програма проведення заходу була такою насиченою, що починаючи з 10 години ранку і до 21 години вечора, діти мали можливість познайомитися з різними життєво необхідними заняттями та особисто прийняти в них участь. Для цього дійства працювало 8 локацій, це: виступи кінологів зі службовими собаками; заняття з «Реального айкідо»; заняття з методики надання першої медичної допомоги потопаючому та правилам користування водолазним обладнанням; технікою керування каяками; стрільби з лука та показові бої на мечах; кульової стрільби з пневматичної гвинтівки; заняття на «Альпійській стінці» та управління катамараном на воді.

На думку багатьох дітей-учасників, цей захід приніс їм велику масу позитивних емоцій, багато пізнавальних моментів та виявив кращих серед учасників змагань, а ще був зроблений головний крок вперед – це національне патріотичне виховання та загартування дітей, як запорука здорової нації.

Помічник Голови Т. Кошова