Новини

На трасі — майбутні чемпіони країни!

20k25 жовтня 2014 р. у м. Києві на тимчасовій картинговій трасі Київської міської дитячо-юнацької спортивно-технічної школи з автомотоспорту ТСО України пройшли 4-і планові змагання — відкритий чемпіонат Голосіївського району м. Києва з картингу. Організатори цих змагань- КМ ДЮСТШ з автомотоспорту, Київська міська організація ТСО України та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації приклали всіх зусиль щоб ці заключні змагання пройшли на високому рівні. Так воно і сталося- це було спортивне свято.

У змаганнях традиційно прийняли участь спортсмени Карт-клубу «Бориспіль» та команди м.Києва-Підліткового спортивно-технічного клубу «Святошин», КМ ДЮСТШ з автомотоспорту, навчально- виховного центру «Веркон» та команда, яка була заснована у цьому році- Картинг-центр «Троєщина». Всього у змаганні стартувало 24 спортсмени- 11 пілотів у віковій групі 6-11 років та 13 у віковій групі 12-16 років.

Погода стояла чудова, спортивна техніка працювала відмінно тому спортсмени показували свої найкращі результати.

Після закінчення змагання свою майстерність у показових заїздах продемонстрували неодноразові Чемпіони України з картингу, Майстри спорту України а тепер уже і тренери- Микола Ковальчук і Марк Крамаренко.

Традиційно на змагання приїхали батьки, рідні та друзі юних гонщиків, так що вони мали неабияку підтримку трибун. Змагання пройшли у теплій дружній обстановці, але у дуже гострій спортивній боротьбі.

Результати командного заліку:

1 місце Карт-клуб «Бориспіль-карт» м. Бориспіль

2 місце ПСТК «Святошин» м. Київ

3 місце КМ ДЮСТШ з автомотоспорту ТСОУ

4 місце НВК «Веркон» Святошинського р-ну м.Києва

5 місце Картинг-центр «Троєщина»

За побажаннями спортсменів вирішено провести ще одні змагання під час осінніх шкільних канікул на тимчасовій трасі Картинг-центру «Троєщина». Дата узгоджується.

Директор Київської міської ДЮСТШ з автомото спортуавенко С.К.